Direct naar de contentDirect naar de footer

NIEUWE GASTEN ZIJN NU MAKKELIJK TE BEREIKEN

Beoordelingen worden telkens belangrijker om nieuwe en bestaande gasten uw restaurant te laten bezoeken. En het is ook daarom dat sites als Yelp, IENS , Zoover en betaalde restaurantboekingen sites als seatMe en Couverts.nl vragen om beoordelingen aan uw gasten. Reviews zorgen voor online bezoek en boekingen in uw restaurant, dus omzet. Des te meer goede en actuele reviews beschikbaar zijn: des te eerder kiest een gast voor uw restaurant.

Reviewz stelt zich voor

Reviewz.eu stelt zich graag aan u voor. Wij bieden u de mogelijkheid om beoordelingen te verzamelen in uw eigen database. Gemakkelijk en snel kunnen wij het voor u klaarzetten! Bent u benieuwd hoe het Invullen van een review eruit ziet voor een willekeurig restaurant? Bezoekt u danwww.meni.ng/2312BM6

Met onze dienstverlening bent u zelf actief en vraagt u uw gasten om een beoordeling. Deze data is van u. Wij zijn slechts een faciliterende partner. Zo ontvangt u elke beoordeling per mail (of evt uw webbouwer via een API) en kunt ze plaatsen op uw eigen site en sociale media. U kunt zo zelf tonen (ipv dat het op derden sites staat) wat andere gasten voor ervaring hadden in uw restaurant. En daarmee legt u een basis voor méér, nieuwe en terugkerende vaste gasten en omzet en tafelreserveringen via uw eigen website.

Snel en simpel

Wij geven u simpel en snel de mogelijkheid om uw gasten een restaurant beoordeling af te geven. Deze data ontvangt u per email. U kunt altijd zelf met uw gast communiceren, indien daar aanleiding voor is.

Doen

Meten is weten. In de header op deze pagina ziet u een voorbeeld van gepersonaliseerde GERESERVEERD tafelkaartjes aan. Via de meni.ng/url komen gasten rechtstreeks uit op de vragenlijst die geldt voor alleen uw restaurant. Elke ingevulde beoordeling mailen wij door naar u.
Alleen gasten die in uw restaurant aanwezig zijn krijgen deze url te zien. Ontvangen reviews zijn dus altijd van uw gasten en geen "spook" reviews.

Mail ons

Wanneer u ons een reply mail stuurt (info@reviewz.eu) administreren wij uw mailadres aan uw meni.ng/uwpostcode+huisnummer account. Vanaf dan ontvangt u ingevulde beoordelingen rechtstreeks op uw eigen mailadres.

Extra wensen

Wenst u meer?

  • onbeperkt (hele restaurant en keukenteam) gebruikers toe te voegen?
  • extra, eigen, vragen toe te voegen?
  • uw eigen bedrijfslogo en huisstyle door te voeren in de meni.ng/url?

Dat kan! Mocht u andere wensen hebben, mail ons dan.

Kosteloos starten

Onze dienstverlening is gestart in 2013 en we hebben geïnvesteerd in een goed werkend systeem, simpel en succesvol, wat zich heeft bewezen bij de Van der Valk Exclusief hotels & restaurants. Zie: www.valkexclusief.nl. Onze dienstverlening treft u op hun homepage aan.

De vele praktijk wensen en opmerkingen vanuit de grootste horecafamilie van Nederland zijn verwerkt in het Reviewz systeem. We zijn daarom overtuigd van onze toegevoegde waarde voor ook uw restaurant. Probeert u ons systeem dus gewoon eens uit. Uw abonnement stopt automatisch.

Wij zijn ervan overtuigd dat u na een proefperiode onze dienstverlening beter kunt inschatten en beoordelen. Zo kunt u een goede afweging maken of onze kosten ook reëel zijn en door uw restaurant terug verdient kunnen worden. We hopen in elk geval ook uw restaurant als klant te mogen begroeten. Onze abonnementsvormen verstrekken we graag per mail.

Onze missie

Onze missie is, net zoals u, alleen te werken voor en met zeer tevreden klanten. Die onze dienstverlening met een hoog rapportcijfer waarderen.

Heeft u extra/ander drukwerk nodig? Dit kunnen we leveren tegen kostprijs, u krijgt een eigen inlog bij onze drukwerk partner, waar uw QR code en meni.ng url bekend zijn. Afhankelijk van de vorm waarop u wenst te werken bestelt u zelf uw aanvullende drukwerk promotie of ontvangt u maandelijks een vaste set nieuw drukwerk.
Uw eventuele vragen, op- en of aanmerkingen inzake onze abonnementen beantwoorden we graag persoonlijk.

We ontwikkelen graag samen met u door aan een transparant en eerlijk review systeem waarbij u als restaurateur de touwtjes in handen blijft houden. We wensen u goede zaken en vele mooie reviews toe!

Met gastvrije groet,

WEBSHOPPLUS B.V.
Gerben Bouwhuis