Direct naar de contentDirect naar de footer

VAN DER VALK GEBRUIKT REVIEWZ

GEBRUIKERSERVARING

Sinds juli 2013 maakt de Van der Valk Exclusief hotels & restaurants groep gebruik van Reviewz.eu.

Check-out mail plus beoordeling

Na het verblijf van een gast in het hotel verstuurt het bedrijf de gast een bedank mail met daarin een link om een beoordeling achter te laten. Gasten maken graag gebruik van de mogelijkheid om hun mening achter te laten, getuige het grote aantal beoordelingen die dagelijks ingevuld worden. Nederlands grootste horecafamilie toont daarmee een luisterend oor te hebben.

API koppelingen Revinate & Tripadvisor

De vele beoordelingen worden middels een API koppeling aangeboden aan de hotelketen alsook aan Revinate, www.revinate.com, de partner van Van der Valk op het gebied van online reputatie. Middels de Reviewz API koppelingen toont Van der Valk de laatste reviewz op de eigen websites en zien alle medewerkers middels de Revinate App alle nieuwe beoordelingen op hun mobiele telefoon. Door de samenwerking tussen Revinate en Reviewz is op het hotelgebied een succesvolle integratie opgeleverd en is Van der Valk nu gestart met het uitvragen van restaurant reviews.

"In de laatste 6 maanden tijd hebben we van bijna 6.000 hotelgasten een review ontvangen. Mede dankzij de vele opbouwend kritische reviews van onze gewaardeerde gasten, hebben wij een constant proces gevonden voor het verbeteren van onze gastervaring en dienstverlening.
Webshopplus heeft als ontwikkelaar van het Reviewz systeem bewezen snel te kunnen schakelen en onze wensen omgezet in werkende software die wij andere hotel- en restaurant ondernemers kunnen aanbevelen."


Gerard Schomaker

General Manager bij Valkenhorst Internet B.V.,
het online bedrijf voor de Van der Valk Hotels & Restaurants
gerard@valkdigital.nl